Over Sinidiwane

Aziz uit Imilchil, Berber, opgegroeid in de bergen, heeft een netwerk aan plaatselijke contacten, kent de weg op zijn duimpje en is hierdoor de persoon om u buiten de geijkte paden kennis te laten maken met het veelzijdige Marokko. Naast Tasheliyt en Arabisch spreekt hij ook Engels, Frans, Spaans en een beetje Nederlands.

 

 

Erna uit Nijmegen heeft Marokko ontdekt op een van haar reizen. Ze is nog steeds onder de indruk aan de verscheidenheid dat het land en de mensen te bieden hebben. Watervallen, hoge rotspartijen, dadelpalmen, vruchtbare gronden, woestijn en strand.

 

 

De bewoners zijn vriendelijk en gastvrij, leven eenvoudig in het ritme van de seizoenen. De eenvoud van het leven is indrukwekkend. Wij willen u graag kennis laten maken met de lokale bevolking, leefwijze en afwisselende landschappen.

Onze reizen organiseren we op persoonlijke titel en zijn niet aangesloten bij een reisorganisatie, derhalve gaat u mee op eigen risico. Uiteraard doen wij ons best om de reis zo goed mogelijk te laten verlopen.